Backlinkmatik SEO Paketi Sipariş Deneyimim

domates

Üye
Site Adı
Site URL
https://backlinkmatik.com/
Selam arkadaşlar, kendi web sitem için bir süredir SEO tarafında ciddi bir çalışma yapmam gerekiyordu ve açıkçası nereden başlayacağımı pek bilmiyordum. İnternette biraz araştırınca herkes bir şey yazmış ama doğru düzgün yönlendiren pek kimse yok. Bu yüzden hem kendi deneyimimi paylaşmak hem de benim gibi kararsız kalanlara fikir vermek istedim.

[Resim: 5y3fhh0.jpg]

Önce farklı platformları inceledim: Whitepress, Fiverr, R10, Wmaraci ve Bionluk. Hepsinin kendince artıları var ama güven ve destek konusunda beni çok tatmin etmediler. Özellikle Fiverr tamamen piyangoydu. R10 ve Wmaraci’da da kalite çok değişken. SEO gibi kritik bir konuda rastgele iş yapmak istemedim doğrusu.

En sonunda Backlinkmatik’e denk geldim. Hem fiyatlar makul, hem de iletişimleri çok hızlıydı. Bir SEO paketi almadan önce destek ekibine birkaç soru sordum; hepsine detaylı ve net yanıt aldım. Bu bile güven verdi. Siparişi oluşturduktan sonra süreç tamamen şeffaf ilerledi. Nereden backlink alınacağı, sürecin ne zaman tamamlanacağı gibi tüm detayları düzenli şekilde bildirdiler.

Kısa sürede küçük de olsa sıralama artışları görmeye başladım. Açıkçası beni en çok etkileyen nokta profesyonellik ve sorunsuz ilerleyen süreç oldu. Eğer siz de SEO paketi satın almak istiyor ama kafanız karışıksa Backlinkmatik’i gönül rahatlığıyla önerebilirim. Hem SEO hizmeti açısından yeterli hem de müşteri iletişimi çok iyi.

Kısaca özet: Ben memnun kaldım. Aranızda deneyen varsa siz de yorum bırakırsanız güzel olur. Birlikte daha doğru kararlar veririz.