Cities: Skylines Sistem Gereksinimleri

CİTİES: SKYLİNES SİSTEM GEREKSİNİMLERİ Windows
En Düşük (minimum) Gereksinimler: İşletim sistemi: Windows 7 64 bit veya üstü. İşlemci: Intel Core 2 Duo 3.0GHz ya da AMD Athlon 64 X2 6400+, 3.2GHz Bellek: 4 GB ya da üstü RAM. Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 260 ya da ATI Radeon HD 5670 Ekran Kartı Boyutu: 512 MB ya da üstü VRAM. DirectX desteği/versiyonu: 9.0c Disk alanı: 4 GB ya da daha fazla boş depolama alanı. Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı. Önemli not: Intel tümleşik grafik kartları desteklenmiyor!
Önerilen (maximum) Gereksinimler: İşletim sistemi: Windows 7 64 bit veya üstü. İşlemci: Intel Core i5-3470, 3.20GHz Ghz ya da AMD FX-6300, 3.5Ghz Bellek: 6 GB ya da üstü RAM. Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 ya da AMD Radeon HD 7870 Ekran Kartı Boyutu: 2 GB ya da üstü VRAM. DirectX desteği/versiyonu: 11 Disk alanı: 4 GB ya da daha fazla boş depolama alanı. Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı. Önemli not: Intel tümleşik grafik kartları desteklenmiyor!
Mac OS X
En Düşük (minimum) Gereksinimler: İşletim sistemi: Mac OS X 10.9 64 bit veya üstü. İşlemci: Intel Core 2 Duo 3.0GHz veya üstü. Bellek: 4 GB ya da üstü RAM. Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 260 ya da ATI Radeon HD 5670 Ekran Kartı Boyutu: 512 MB ya da üstü VRAM. Disk alanı: 4 GB ya da daha fazla boş depolama alanı. Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı. Önemli not: Intel tümleşik grafik kartları desteklenmiyor!
Önerilen (maximum) Gereksinimler: İşletim sistemi: Mac OS X 10.10 64 bit veya üstü. İşlemci: Intel Core i5-3470 3.20GHz veya üstü. Bellek: 6 GB ya da üstü RAM. Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 ya da AMD Radeon HD 7870 Ekran Kartı Boyutu: 2 GB ya da üstü VRAM. Disk alanı: 4 GB ya da daha fazla boş depolama alanı. Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı. Önemli not: Intel tümleşik grafik kartları desteklenmiyor!
SteamOS + Linux
En Düşük (minimum) Gereksinimler: İşletim sistemi: Ubuntu 12.04 64 bit veya üstü İşlemci: Intel Core 2 Duo 3.0GHz ya da AMD Athlon 64 X2 6400+ 3.2GHz Bellek: 4 GB ya da üstü RAM. Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 260 ya da ATI Radeon HD 5670 Ekran Kartı Boyutu: 512 MB ya da üstü VRAM. Disk alanı: 4 GB ya da daha fazla boş depolama alanı. Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı. Önemli not: Intel tümleşik grafik kartları desteklenmiyor!
Önerilen (maximum) Gereksinimler: İşletim sistemi: Ubuntu 14.10 64 bit veya üstü. İşlemci: Intel Core i5-3470 3.20GHz ya da AMD FX-6300 3.5Ghz Bellek: 6 GB ya da üstü RAM. Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 ya da AMD Radeon HD 7870 Ekran Kartı Boyutu: 2 GB ya da üstü VRAM. Disk alanı: 4 GB ya da daha fazla boş depolama alanı. Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı. Önemli not: Intel tümleşik grafik kartları desteklenmiyor!

AdBlock tespit edildi!

Anlıyoruz, ama..

Sitemizin devamlılığı için reklam gelirlerine ihtiyacımız var. Lütfen reklam engelleyicinizi devre dışı bırakın veya sitemizi beyaz listeye ekleyin. Teşekkürler!.. Gezegen Forum yönetimi.

AdBlock'u devre dışı bıraktım.