DIG IT! - A Digger Simulator Sistem Gereksinimleri

DIG IT! - A Digger Simulator Sistem Gereksinimleri

dig git steam

PlQy27.jpg

Minimum
İşletim Sistemi: Windows Vista/7/8 İşlemci: 3.2 GHz'de çalışan AMD/Intel dört çekirdekli işlemci (Intel Core i5 2. nesil ya da AMD FX 8350 veya daha üst mimariler önerilir)
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: ATI/NVIDIA en az DirectX 9.0c ve Shader Model 4.0 desteğine ve en az 1GB adanmış VRAM'e sahip adanmış ya da mobil ekran kartı. ATI/AMD Radeon HD6850 ve NVIDIA GeForce GTX460 ya da daha iyisi DirectX: Sürüm 9.0c
Depolama: 3 GB kullanılabilir alan
Ses Kartı: Entegre veya adanmış DirectX 9 uyumlu ses kartı

Minimum
İşletim Sistemi: İşletim sistemi: MAC İS X 10.6.8 (Snow Leopard), 10.7.5 (Lion), 10.8.5 (Mountain Lion) veya 10.9.4 (Mavericks)
İşlemci: 3.1 GHz'de çalışan Intel 4 çekirdekli işlemci (Intel Core i5 2. nesil veya daha yeni mimariler) # 4 GB RAM veya daha iyisi MAC İS için X 10.6.8 (Snow Leopard), 10.7.5 (Lion), 10.8.5 (Mountain Lion) veya 10.9.4 (Mavericks)

Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: En az 768MB adanmış veya paylaşımlı VRAM'e ve en az Shade Model 5.0 desteğine sahip entegre veya mobil Intel ekran kartı. Intel HD4000 ve üzeri, gereken minimum ekran kartlarıdır.
Depolama: 3 GB kullanılabilir alan
Ses Kartı: Entegre ses kartı Oyun tanıtımı için tıklayın > Oyunu Steam'den Satınalabilirsiniz;

[STEAM]/311910[/STEAM]

AdBlock tespit edildi!

Anlıyoruz, ama..

Sitemizin devamlılığı için reklam gelirlerine ihtiyacımız var. Lütfen reklam engelleyicinizi devre dışı bırakın veya sitemizi beyaz listeye ekleyin. Teşekkürler!.. Gezegen Forum yönetimi.

AdBlock'u devre dışı bıraktım.