Endless Legend Sistem Gereksinimleri

En Düşük (minimum) Gereksinimler: İşletim sistemi: Windows Vista veya üstü. İşlemci: Intel Core 2 Quad Q8300 2.5Ghz veya üstü. Bellek: 4 GB ya da üstü RAM. Ekran kartı: Nvidia Geforce GT460 ya da ATI HD4850 Ekran Kartı Boyutu: 1 GB NVDIA veya 512 MB AMD ya da üstü VRAM. DirectX desteği/versiyonu: 9.0c Disk alanı: 4 GB ya da daha fazla boş depolama alanı. Ses kartı: DirectX 9.0c uyumlu ses kartı. Monitör: En az 1280×720 çözünürlük destekleyen monitör.
Önerilen (maximum) Gereksinimler: İşletim sistemi: Windows Vista veya üstü. İşlemci: Intel Core i5 3.5 Ghz veya üstü. Bellek: 8 GB ya da üstü RAM. Ekran kartı: Nvidia Geforce GTX660 ya da ATI HD7850 Ekran Kartı Boyutu: 1 GB ya da üstü VRAM. DirectX desteği/versiyonu: 9.0c Disk alanı: 4 GB ya da daha fazla boş depolama alanı. Ses kartı: DirectX 9.0c uyumlu ses kartı. >Monitör: En az 1280×720 çözünürlük destekleyen monitör.

AdBlock tespit edildi!

Anlıyoruz, ama..

Sitemizin devamlılığı için reklam gelirlerine ihtiyacımız var. Lütfen reklam engelleyicinizi devre dışı bırakın veya sitemizi beyaz listeye ekleyin. Teşekkürler!.. Gezegen Forum yönetimi.

AdBlock'u devre dışı bıraktım.