IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad Sistem Gereksinimleri

IL-2 STURMOVİK: BATTLE OF STALİNGRAD SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

En Düşük (minimum) Gereksinimler:

İşletim sistemi: Windows 7 64 bit veya üstü. İşlemci: Intel® Core™ 2 Quad 2.6 GHz ya da Intel® Core™ i5/i7 2.6 GHz Bellek: 4 GB ya da üstü RAM. Ekran kartı: NVDIA GeForce GTX 260 ya da AMD Radeon HD5850 Ekran Kartı Boyutu: 1 GB ya da üstü VRAM. DirectX desteği/versiyonu: 9.0c Disk alanı: 10 GB ya da daha fazla boş depolama alanı. Ses kartı: DirectX uyumlu ses kartı. Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı.
Önerilen (maximum) Gereksinimler: İşletim sistemi: Windows 7 SP1 64 bit veya üstü. İşlemci: Intel® Core™ i5 ya da i7 2.8 GHz Bellek: 6 GB ya da üstü RAM. Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 ya da AMD Radeon HD 7770 Ekran Kartı Boyutu: 2 GB ya da üstü VRAM. DirectX desteği/versiyonu: 9.0c Disk alanı: 10 GB ya da daha fazla boş depolama alanı. Ses kartı: DirectX uyumlu ses kartı. Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı.

AdBlock tespit edildi!

Anlıyoruz, ama..

Sitemizin devamlılığı için reklam gelirlerine ihtiyacımız var. Lütfen reklam engelleyicinizi devre dışı bırakın veya sitemizi beyaz listeye ekleyin. Teşekkürler!.. Gezegen Forum yönetimi.

AdBlock'u devre dışı bıraktım.