Tamamen Ücretsiz Backlink Monitoring

Les

Üye
Selamlar arkadaşlar, Baclink monitoring'den kastım satın aldığınız backlinkleri düzenli aralıklarla takip edeceğiniz yani silinip silinmediğinden haberdar olup gerekli önlemleri alabileceğiniz ücretsiz bir yapı oluşturmaktan bahsediyorum. Bunu rahatlıkla Google drive araçları ile yapabiliyoruz hem de ücretsiz... İşte adımlar;

Öncelikle New > Google Sheets > Blank spreadsheet adımları ile sayfamızı açıyoruz.

step-1.webp

Sonrasında görseldeki gibi sayfamızı oluşturuyoruz.

backlink_monitor-free_tool-1.webp

Sonrasında üst menuden ( Görselde var ) Extensions kısmından Apps Scrpit ekliyoruz.

backlink_monitor-free_tool-3.webp

js. kodunu ekledikten sonra trigger kısmına gelip buradan ne zamanlar kontrol edilmesi gerektiğini oluşturuyoruz.

backlink_monitor-free_tool-7.webp

Ayarlarımı görseldeki gibi oluşturup save diyin öncelikle güvenli değil uyarısı çıkar yine de devam et dedikten sonra oluşacaktır. Artık günlük olarak satın aldığınız backlinklerin kaldırılıp kaldırılmadığını anlayabilirsiniz. Yazının tamamı ve tüm adım görselleri için yazının kaynağına bakabilirsiniz. Bunlarla uğraşmayıp ücretsiz bir araçla backlinkleri takip etmek isterseniz de robotalp gibi monitoring hizmetlerinden ( tamamen türkçe kullanabilirsiniz ) keyword monitoring hizmeti ile bunları yapabilirsiniz.

AdBlock tespit edildi!

Anlıyoruz, ama..

Sitemizin devamlılığı için reklam gelirlerine ihtiyacımız var. Lütfen reklam engelleyicinizi devre dışı bırakın veya sitemizi beyaz listeye ekleyin. Teşekkürler!.. Gezegen Forum yönetimi.

AdBlock'u devre dışı bıraktım.